Снимки Булфото, ТуитърИзобретателна мечка подкупи куче, като му поднесе кокали от

...
Снимки Булфото, ТуитърИзобретателна мечка подкупи куче, като му поднесе кокали от
Коментари Харесай

Мечка подкупи куче с кокали от елен, за да не я лае, докато рови в кофата за боклук

Снимки Булфото, Туитър

Изобретателна мечка подкупи куче, като му сервира кокали от елен, оповестява " Дейли мейл ". Куриозната случка е от канадската провинция Онтарио, съобщи Българска телеграфна агенция.

Свидетел на случката станал Джеси Джордан. Той забелязал, че в продължение на три дни неговият домакински любим Брикълбери гризял кости от елен.  Стопанинът на животното се усъмнил, тъй като не бил купувал дивеч и почнал да дебне своя шаро.

Оказало се, че хитра мецана носела сходни " блага " на кучето, с цел да си " заплати " и да не бъде обезпокоявана, когато рови в кофата за боклуци. Но Джеси не могъл да стане директен очевидец на " даването на подкупа ".

Набезите на черни мечки са сериозен проблем в провинция Онтарио, написа вестникът. Те постоянно навестяват домовете на локалните хора в търсене на храна.

Зевзеци разясниха в обществените мрежи, че е нужно Джеси да храни по-добре и по-редовно своето куче, с цел да не бъде изкушено да взима " подкупи " от мечки.

 View image on Twitter  View image on Twitter  View image on Twitter
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР